Bureau Info

Wie is KijkopPersoneel?

Ik ben Jacqueline Oosterwijk, geboren en getogen in het noorden. Ik heb mij altijd al sterk verbonden gevoeld met mensen,  tot op de dag van vandaag. Werken met mensen inspireert mij en geeft mij energie.

Na een carrière in het onderwijs was ik toe aan iets anders. Ik volgde de studie Personeel en Arbeid en ging met veel enthousiasme aan de slag als P&O ‘er. Nadat ik mijn ervaring opgedaan had in ‘het veld’ als P&O ‘er wilde ik wederom mijn grenzen verleggen. Mijn interesse ging uit naar coaching. Ik wilde mij focussen op het ontwikkelen van mensen en teams, mijzelf als coach op een hoger niveau tillen. Ik koos voor de opleiding co-active coaching omdat ik niet bang was om mijn eigen gedrag te reflecteren en omdat ik zeker wist dat ik meer wilde halen uit de persoonlijke interacties die ik had met mensen en medewerkers.

Ik volgde de co-active coaching opleidingen, fundamentals en intermediate en vervolgens een opleiding tot teamcoach, ORSC (Organisation Ralationship System Coaching). De laatste opleiding leerde mij groepen en teams effectiever te begeleiden middels systemen.

KijkopPersoneel: Kwaliteit en maatwerk

Sinds 2006 werk ik als zelfstandig ondernemer en staat KijkopPersoneel inmiddels stevig op de kaart. Ik werk samen met collega ZZP’ers waardoor KijkopPersoneel de expertise in huis heeft om al onze diensten zorgvuldig uit te voeren.  Wanneer u kiest voor KijkopPersoneel dan kiest u voor kwaliteit en maatwerk waarbij de mens centraal staat.